Kooikerhondjes van de Kytomba

 

Femte is thuis

Vanmorgen om 10 uur afgesproken in Ingen om Femte op te halen. Was toch wel spannend. Normaal gesproken is het voor ons altijd andersom en moeten wij de pupjes afgeven.

Natuurlijk nog effe de laatste foto's gemaakt, samen met haar broertje Kessler. Koffie gedronken en info gekregen en toen naar huis gereden.

Dat ging onderweg gelijk goed. Ik had haar op schoot genomen, maar ze kon haar plekje niet vinden. Heb haar toen tussen mijn voeten gelegd en ze draaide zich gelijk om, om te gaan slapen. We hadden als plan om op een neutraal terrein kennis te laten maken met de 4 dames. Dat feest ging niet door, want de regen kwam met bakken naar beneden. Van de nood een deugd gemaakt en toch maar naar binnen gegaan en Femte gelijk in de ren gezet. Daar kon ze besnuffeld worden zonder dat ze eventueel besprongen zou worden. Dart ging zo goed dat ik Liske erbij heb gedaan en even later Femte in de huiskamer heb laten lopen.

Wat ik had verwacht gebeurde ook. Kyra negeerde haar compleet. Maar ook Femte heeft respect voor haar. Ze ging er ook niet naar toe. De andere 3 dames vonden haar wel interessant. Wat was het fijn om te merken dat Femte al volwassen kooikers gewend was. Ze snapt de hondentaal perfect. Er is geen onvertogen woord gevallen. Het ging beter dan ik ooit had kunnen dromen.


Welkom lieve Femte. De komende dagen staan in het teken van ontdekking.

 

E-mailen
Info