Kooikerhondjes van de Kytomba

 Jaaaaaa.  Kyra is drachtig.

Al vroeg getogen  naar Sleeuwijk. Voor de zekerheid binnendoor gereden, omdat  op de A27 altijd file staat. Dat hadden we goed gedaan, want er stond,  ivm de sneeuw, weer een aantal kilometers.

Eerst werd Kyra geschoren. Toen het echo  apparaat er op stond, waren de "puppy's" al gelijk te zien. Wat is het  toch mooi om die bewegende rondjes te zien. De dierenarts heeft er 8!  gezien. Helaas is het geen garantie dat er ook 8 geboren worden. Ze  kunnen nog steeds geresorbeerd worden. Oftewel ze sterven en worden door  het lichaam opgenomen.

Kyra   loopt de hele dag te krabben aan haar buik. Ik denk zelf, omdat ze wat   voelt kriebelen in haar buik en ze denkt dat dat jeuk is.

De laatste loodjes zijn aangebroken. Nog 5  weken wachten.

 


Echo 22 maart 2010

Wow. Wat mooi. En wat zit haar buikje vol. Ze waren nu niet meer te tellen, omdat ze inmiddels te groot zijn. Maar dat er veel puppy's in zitten, dat was duidelijk te zien. Overal waar je keek, bewoog wel iets. De kloppende hartjes (0,6 cm) zijn goed te zien. De buikjes zijn inmiddels al 2 cm. Bij echo nr. 6 is het hondje al duidelijk te zien.

E-mailen
Map