Kooikerhondjes van de Kytomba

 

 

 

Gastenboek

103 berichten op 11 pagina's
nicole Serne
02-03-23 11:12:00
"Ongelovelijk",­
Denk ik elke keer weer als ik op de website kijk, op visite ben geweest bij de pups of weer antwoord krijg op een vraag van mij via de app. Wat een geluk hebben wij met deze fokkers. Wat een gastvrijheid en kennis! en voor ons belangrijk Humor heeft dit gezin. Kijk alle apparte foto's, de bijgehouden gewichten, webcam enz maar na er word hier met liefde en keihard werken een prachtig productje afgeleverd. Nog ruim een week wachten en dan mogen we de roze Femte's Rubia Sarah van de Kytomba met volle tevredenheid eindelijk mee nemen. De liefde die Eus (bijnaam keukenrolhouder Eus) Hennie en dochterlief Sharone hebben gegeven aan alle 8 kleine haarballekes zorgt ervoor dat we de beste start hebben gehad die wij kunnen wensen voor onze Saar. We kijken uit naar de volgende keren dat wij elkaar gaan zien x de Fam Serné tot Zondag. Mocht iemand twijfelen in vervolg om hier een Puppy hopen te mogen ontvangen bel mij!
Francelle Frerichs
21-02-23 08:30:14
Lieve Hennie en Eus,
wat is het weer heerlijk om de webcam(s) aan te hebben en naar die lieve kleine pups te kijken. Liefst de hele dag;-) En wat hebben de meiden en ik genoten van het knuffelen 1,5 week geleden. Jullie gastvrijheid en alles wat jullie voor de pups en baasjes doen, blijf ik enorm speciaal vinden. Geniet er nog van de komende drie weken! Lieve groeten, Francelle
Maurice Moers
26-01-23 12:03:45
Beste Hennie en Eus,
Als regelmatige bezoeker van je website had ik gezien dat er een nestje zat aan te komen in januari 2023. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van deze 8 puppies. Deze “schatjes” te zien opgroeien blijft nog altijd een hele belevenis. Geniet er volop van en aan de toekomstige baasjes wens ik veel geluk toe. Ze zullen een hondje krijgen dat de eerste weken van hun leven de basis kreeg voor een gelukkig leven.
Ik geniet nog elk dag van de vriendschap van Wita die ik in 2010 bij jullie heb gekocht.
Veel liefs,
Maurice.
Willy
15-01-23 18:34:46
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van het 2e nestje van Femte. Voorlopig hebben jullie weer je handen vol aan dit achttal. Geniet ervan.
Wij doen dat via de webcam en eventueel ook een keer in het echt. Puppy's kijken is leuk, maar knuffelen nog veel leuker!
nicole serne
09-01-23 15:41:43
heerlijk, het dagboekje betekent voor ons dat het nu echt hard gaat, we zijn trots om bij degene te horen die een pup gaan krijgen van het knappe stel femte en zazu. De laatste lootjes voor moeders maar ook voor Eus en Henny die wij hebben leren kennen als een super leuk kooiker stel hahaha. nou ik ga de poule in elkaar zetten met mijn gezin, wij zijn er klaar voor. xxx
Eva S
19-02-22 17:29:23
Beste Hennie en Eus,

Wat heb ik weer genoten om die lieve, kleine, grappige “schatjes” op te zien groeien tot mooie, lieve puppy's / mini hondjes.

Dit is het 2e nest waarbij ik echt heb genoten van alle beelden. Iedere dag heb ik wel eventjes op de webcam gekeken hoe het met de kleintjes ging, en wat genoot ik daar ontzettend van!
En ook van alle andere beelden/foto's, echt geweldig! Wat een schatjes/knapperds, maar ook jullie foto's / beelden! Haarscherp, fantastisch om te zien!

Heel veel geluk toegewenst aan jullie (als fokker zijnde).
Ik hoop dat ik nog meerdere malen mag en kan genieten van alle prachtige honden / puppy's, want wat is het toch een leuk, lief een mooi ras! (Wij hebben zelf ook een kooiker, van nu ruim 1 jaar).

Ook voor de nieuwe baasjes van de puppy's, heel erg veel geluk en succes met deze knapperds.

En Hennie en Eus, ook jullie ontzettend veel geluk gewenst met jullie kleine, lieve schat, Sjötta (en alle andere lieve honden natuurlijk!)

Nogmaals, ik heb ontzettend genoten van alle lieve, mooie, grappige en leuke beelden!

Vriendelijke groeten,
Eva
Maurice Moers
17-01-22 11:15:21
Beste Hennie en Eus,
Het blijft nog altijd een belevenis om die kleine, lieve “schatjes” te zien opgroeien tot mooie puppies.
Van harte nog veel geluk toegewenst aan de trotse fokkers die het al zoveel jaren buitengewoon goed doen om de hondjes een warme thuis en start te geven in hun leven.
Mijn hond Wita die nu bijna 12 jaar is, kreeg bij Hennie en Eus de basis om op te groeien tot een schat van een hond. De toekomstige baasjes wens ik evenveel geluk toe.
Groetjes,
Maurice.
Francelle Frerichs
02-01-22 20:39:58
Beste Hennie en Eus, wat is het weer genieten van de pups via de webcam! Wij denken veel terug aan vorig jaar toen wij een van de gelukkigen waren die een pup van jullie mochten krijgen. En nu is die lieve Femte moeder geworden, weer zo bijzonder. Geniet van die negen lieverd. En alvast heel veel geluk aan alle toekomstige baasjes. Betere fokkers kunnen jullie je niet wensen. Warme groeten, Francelle
Corrie van Beek
27-12-21 12:06:17
Henny en Eus, gefeliciteerd met jullie prachtige nestje met jonge hondjes.
Willy
26-11-21 14:21:12
Alhoewel we regelmatig contact met jullie hebben en ik jullie dus al gefeliciteerd heb met het komende nestje, wil ik dit toch ook nog via het gastenboek doen. Van harte. Heel spannend want zou het dit jaar wel een echt kerstnestje worden? En wat te denken van het feit dat jullie uit dit nestje zelf een pup gaan houden. Wij allen van het Z-nestje van Liske weten maar al te goed hoe energiek een pup in huis kan zijn. Geniet er maar weer van en ik kijk zoals altijd bij een nestje, gezellig via de webcam weer mee.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map