Kooikerhondjes van de Kytomba

 

 

 

Gastenboek

103 berichten op 6 pagina's
nicole Serne
02-03-23 11:12:00
"Ongelovelijk",­
Denk ik elke keer weer als ik op de website kijk, op visite ben geweest bij de pups of weer antwoord krijg op een vraag van mij via de app. Wat een geluk hebben wij met deze fokkers. Wat een gastvrijheid en kennis! en voor ons belangrijk Humor heeft dit gezin. Kijk alle apparte foto's, de bijgehouden gewichten, webcam enz maar na er word hier met liefde en keihard werken een prachtig productje afgeleverd. Nog ruim een week wachten en dan mogen we de roze Femte's Rubia Sarah van de Kytomba met volle tevredenheid eindelijk mee nemen. De liefde die Eus (bijnaam keukenrolhouder Eus) Hennie en dochterlief Sharone hebben gegeven aan alle 8 kleine haarballekes zorgt ervoor dat we de beste start hebben gehad die wij kunnen wensen voor onze Saar. We kijken uit naar de volgende keren dat wij elkaar gaan zien x de Fam Serné tot Zondag. Mocht iemand twijfelen in vervolg om hier een Puppy hopen te mogen ontvangen bel mij!
Francelle Frerichs
21-02-23 08:30:14
Lieve Hennie en Eus,
wat is het weer heerlijk om de webcam(s) aan te hebben en naar die lieve kleine pups te kijken. Liefst de hele dag;-) En wat hebben de meiden en ik genoten van het knuffelen 1,5 week geleden. Jullie gastvrijheid en alles wat jullie voor de pups en baasjes doen, blijf ik enorm speciaal vinden. Geniet er nog van de komende drie weken! Lieve groeten, Francelle
Maurice Moers
26-01-23 12:03:45
Beste Hennie en Eus,
Als regelmatige bezoeker van je website had ik gezien dat er een nestje zat aan te komen in januari 2023. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van deze 8 puppies. Deze “schatjes” te zien opgroeien blijft nog altijd een hele belevenis. Geniet er volop van en aan de toekomstige baasjes wens ik veel geluk toe. Ze zullen een hondje krijgen dat de eerste weken van hun leven de basis kreeg voor een gelukkig leven.
Ik geniet nog elk dag van de vriendschap van Wita die ik in 2010 bij jullie heb gekocht.
Veel liefs,
Maurice.
Willy
15-01-23 18:34:46
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van het 2e nestje van Femte. Voorlopig hebben jullie weer je handen vol aan dit achttal. Geniet ervan.
Wij doen dat via de webcam en eventueel ook een keer in het echt. Puppy's kijken is leuk, maar knuffelen nog veel leuker!
nicole serne
09-01-23 15:41:43
heerlijk, het dagboekje betekent voor ons dat het nu echt hard gaat, we zijn trots om bij degene te horen die een pup gaan krijgen van het knappe stel femte en zazu. De laatste lootjes voor moeders maar ook voor Eus en Henny die wij hebben leren kennen als een super leuk kooiker stel hahaha. nou ik ga de poule in elkaar zetten met mijn gezin, wij zijn er klaar voor. xxx
Eva S
19-02-22 17:29:23
Beste Hennie en Eus,

Wat heb ik weer genoten om die lieve, kleine, grappige “schatjes” op te zien groeien tot mooie, lieve puppy's / mini hondjes.

Dit is het 2e nest waarbij ik echt heb genoten van alle beelden. Iedere dag heb ik wel eventjes op de webcam gekeken hoe het met de kleintjes ging, en wat genoot ik daar ontzettend van!
En ook van alle andere beelden/foto's, echt geweldig! Wat een schatjes/knapperds, maar ook jullie foto's / beelden! Haarscherp, fantastisch om te zien!

Heel veel geluk toegewenst aan jullie (als fokker zijnde).
Ik hoop dat ik nog meerdere malen mag en kan genieten van alle prachtige honden / puppy's, want wat is het toch een leuk, lief een mooi ras! (Wij hebben zelf ook een kooiker, van nu ruim 1 jaar).

Ook voor de nieuwe baasjes van de puppy's, heel erg veel geluk en succes met deze knapperds.

En Hennie en Eus, ook jullie ontzettend veel geluk gewenst met jullie kleine, lieve schat, Sjötta (en alle andere lieve honden natuurlijk!)

Nogmaals, ik heb ontzettend genoten van alle lieve, mooie, grappige en leuke beelden!

Vriendelijke groeten,
Eva
Maurice Moers
17-01-22 11:15:21
Beste Hennie en Eus,
Het blijft nog altijd een belevenis om die kleine, lieve “schatjes” te zien opgroeien tot mooie puppies.
Van harte nog veel geluk toegewenst aan de trotse fokkers die het al zoveel jaren buitengewoon goed doen om de hondjes een warme thuis en start te geven in hun leven.
Mijn hond Wita die nu bijna 12 jaar is, kreeg bij Hennie en Eus de basis om op te groeien tot een schat van een hond. De toekomstige baasjes wens ik evenveel geluk toe.
Groetjes,
Maurice.
Francelle Frerichs
02-01-22 20:39:58
Beste Hennie en Eus, wat is het weer genieten van de pups via de webcam! Wij denken veel terug aan vorig jaar toen wij een van de gelukkigen waren die een pup van jullie mochten krijgen. En nu is die lieve Femte moeder geworden, weer zo bijzonder. Geniet van die negen lieverd. En alvast heel veel geluk aan alle toekomstige baasjes. Betere fokkers kunnen jullie je niet wensen. Warme groeten, Francelle
Corrie van Beek
27-12-21 12:06:17
Henny en Eus, gefeliciteerd met jullie prachtige nestje met jonge hondjes.
Willy
26-11-21 14:21:12
Alhoewel we regelmatig contact met jullie hebben en ik jullie dus al gefeliciteerd heb met het komende nestje, wil ik dit toch ook nog via het gastenboek doen. Van harte. Heel spannend want zou het dit jaar wel een echt kerstnestje worden? En wat te denken van het feit dat jullie uit dit nestje zelf een pup gaan houden. Wij allen van het Z-nestje van Liske weten maar al te goed hoe energiek een pup in huis kan zijn. Geniet er maar weer van en ik kijk zoals altijd bij een nestje, gezellig via de webcam weer mee.
Marcel en Ingrid Schook/van Hemert
27-02-21 20:22:11
Lieve Eus en Hennie,
Iedereen mag weten wat een geweldige fokkers jullie zijn. Wij zijn onervaren met honden, hebben vantevoren al veel informatie van jullie gekregen, waardoor onze interesse voor een Kooikerhondje groeide. Wat waren we blij toen we hoorden dat we een pup uit het nestje van Liske zouden krijgen. Dank jullie voor de gezellige en leerzame bezoekjes, alle foto's filmpjes, verhaaltjes, tips en natuurlijk de webcam. En het leren kennen van jullie volwassen Kooikers en de 5 pups.
We zijn zo blij met onze Zipp. We beloven ons best te doen om hem goed op te voeden en zullen jullie mee laten genieten. We wonen in de buurt en jullie zijn altijd welkom.
Frans en Rik Lamerikx
23-02-21 17:21:24
Sinds vandaag loopt er in huize Lamerikx een Kytomba hondje dat geboren is bij Hennie en Eus.
Wat hebben we met hun meegeleefd in deze bizarre tijd en wat was het spannend. Uiteindelijk de 5 mooie doerakjes vaak mogen bezoeken. Geen moment hebben we ons onwelkom gevoeld bij deze toppers. Hoe ze de pupkopers begeleiden is fantastisch. Altijd een lekkere kom soep of iets anders voordat we weer naar Limburg terugreden.
Wat gaan we de wekelijkse ritjes naar Sprang-Capelle missen. Het is een aanrader om bij deze fokkers informatie in te winnen als je een pup wil,
Hans en Christa Elbrink
20-02-21 10:21:09
Hennie en Eus, wat hadden jullie weer een mooi nestje.
Helaas konden we dit jaar niet puppy knuffelen ivm Corona.
Nieuwe eigenaren veel plezier met jullie pup.

Liefs Hans en Christa
Wim en Willy
20-02-21 08:29:25
Lieve Hennie en Eus,
Met betrekking tot het Z-nestje van Liske willen wij jullie bedanken voor:
-de vele mooie foto's
-alle leuke filmpjes
-de extra lange uitzendingen van de webcam
-de hele gezellige sms/app-jes
-de zeer gastvrije ontvangsten bij het puppyknuffelen
-jullie tomeloze inzet en geweldige verzorging van de pups
....
maar bovenal dat jullie puppy5 (oftewel Toby) aan ons gegund hebben.
Corrie Corrie van Beek
04-01-21 14:27:01
Gefeliciteerd met jullie nieuwe nestje, maar ook heel jammer van de 3 die gestorven zijn. Nu genieten van de overgebleven 5 rakkertjes.
Maurice Moers
29-12-20 16:23:24
Weer heugelijk nieuws van de Kytombafamilie !
We zullen genieten om deze 8 pups te zien opgroeien tot lieve hondjes.
Aan de toekomstige baasjes : van harte veel geluk toegewenst.
Willy
28-12-20 19:04:43
Nooit geweten dat de komst van een nestje zo spannend was. Jullie weten dat inmiddels al wel na alle nestjes die na die 1e gekomen zijn. En ook dat het steeds weer mooi, bijzonder, intens, liefdevol en vast ook bij tijd en wijle best vermoeiend is. Maar wat is het toch leuk om te zien hoe Liske haar jonge grut aan het bemoederen is. Wij genieten voorlopig via de webcam mee, later mogen we langskomen en ze in levende lijve zien. Wat een heerlijk vooruitzicht.
Geniet van dit mooie achttal. Ook via dit nestje leeft jullie nog maar zo kort geleden overleden Winja als oma door.
Francelle Frerichs
28-12-20 17:58:49
Wat een bijzondere dag! De puppies zijn geboren en oh wat fijn dat we mee mogen kijken via de webcam. Het is maar goed dat we vakantie hebben, want hij staat al de hele dag aan. Afgelopen week stond al helemaal in het teken van de naderende bevalling. We keken uit naar de dagelijkse update in het dagboek. Dank je wel, Hennie en Eus, dat jullie zoveel met ons delen. En wat doen jullie er veel voor. Heel speciaal om te zien. Succes, voor jullie en Liske, en geniet er van de komende weken! Wij genieten op afstand mee!
Sonja Nieuwburg
26-12-20 14:48:31
Heel veel succes met de bevalling, dat alles maar goed mag gaan, op naar een mooi nestje😘🐶
Kan nu niet lang meer duren!
Willy
25-11-20 20:50:26
Goed nieuws dat Liske drachtig is. Een mooi iets om naar uit te kijken. Een goede dracht en (voor over zo'n 4,5 week) een goede bevalling toegewenst.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map