Kooikerhondjes van de Kytomba

 

 

 

Gastenboek

93 berichten op 5 pagina's
Marcel en Ingrid Schook/van Hemert
27-02-21 20:22:11
Lieve Eus en Hennie,
Iedereen mag weten wat een geweldige fokkers jullie zijn. Wij zijn onervaren met honden, hebben vantevoren al veel informatie van jullie gekregen, waardoor onze interesse voor een Kooikerhondje groeide. Wat waren we blij toen we hoorden dat we een pup uit het nestje van Liske zouden krijgen. Dank jullie voor de gezellige en leerzame bezoekjes, alle foto's filmpjes, verhaaltjes, tips en natuurlijk de webcam. En het leren kennen van jullie volwassen Kooikers en de 5 pups.
We zijn zo blij met onze Zipp. We beloven ons best te doen om hem goed op te voeden en zullen jullie mee laten genieten. We wonen in de buurt en jullie zijn altijd welkom.
Frans en Rik Lamerikx
23-02-21 17:21:24
Sinds vandaag loopt er in huize Lamerikx een Kytomba hondje dat geboren is bij Hennie en Eus.
Wat hebben we met hun meegeleefd in deze bizarre tijd en wat was het spannend. Uiteindelijk de 5 mooie doerakjes vaak mogen bezoeken. Geen moment hebben we ons onwelkom gevoeld bij deze toppers. Hoe ze de pupkopers begeleiden is fantastisch. Altijd een lekkere kom soep of iets anders voordat we weer naar Limburg terugreden.
Wat gaan we de wekelijkse ritjes naar Sprang-Capelle missen. Het is een aanrader om bij deze fokkers informatie in te winnen als je een pup wil,
Hans en Christa Elbrink
20-02-21 10:21:09
Hennie en Eus, wat hadden jullie weer een mooi nestje.
Helaas konden we dit jaar niet puppy knuffelen ivm Corona.
Nieuwe eigenaren veel plezier met jullie pup.

Liefs Hans en Christa
Wim en Willy
20-02-21 08:29:25
Lieve Hennie en Eus,
Met betrekking tot het Z-nestje van Liske willen wij jullie bedanken voor:
-de vele mooie foto's
-alle leuke filmpjes
-de extra lange uitzendingen van de webcam
-de hele gezellige sms/app-jes
-de zeer gastvrije ontvangsten bij het puppyknuffelen
-jullie tomeloze inzet en geweldige verzorging van de pups
....
maar bovenal dat jullie puppy5 (oftewel Toby) aan ons gegund hebben.
Corrie Corrie van Beek
04-01-21 14:27:01
Gefeliciteerd met jullie nieuwe nestje, maar ook heel jammer van de 3 die gestorven zijn. Nu genieten van de overgebleven 5 rakkertjes.
Maurice Moers
29-12-20 16:23:24
Weer heugelijk nieuws van de Kytombafamilie !
We zullen genieten om deze 8 pups te zien opgroeien tot lieve hondjes.
Aan de toekomstige baasjes : van harte veel geluk toegewenst.
Willy
28-12-20 19:04:43
Nooit geweten dat de komst van een nestje zo spannend was. Jullie weten dat inmiddels al wel na alle nestjes die na die 1e gekomen zijn. En ook dat het steeds weer mooi, bijzonder, intens, liefdevol en vast ook bij tijd en wijle best vermoeiend is. Maar wat is het toch leuk om te zien hoe Liske haar jonge grut aan het bemoederen is. Wij genieten voorlopig via de webcam mee, later mogen we langskomen en ze in levende lijve zien. Wat een heerlijk vooruitzicht.
Geniet van dit mooie achttal. Ook via dit nestje leeft jullie nog maar zo kort geleden overleden Winja als oma door.
Francelle Frerichs
28-12-20 17:58:49
Wat een bijzondere dag! De puppies zijn geboren en oh wat fijn dat we mee mogen kijken via de webcam. Het is maar goed dat we vakantie hebben, want hij staat al de hele dag aan. Afgelopen week stond al helemaal in het teken van de naderende bevalling. We keken uit naar de dagelijkse update in het dagboek. Dank je wel, Hennie en Eus, dat jullie zoveel met ons delen. En wat doen jullie er veel voor. Heel speciaal om te zien. Succes, voor jullie en Liske, en geniet er van de komende weken! Wij genieten op afstand mee!
Sonja Nieuwburg
26-12-20 14:48:31
Heel veel succes met de bevalling, dat alles maar goed mag gaan, op naar een mooi nestje😘🐶
Kan nu niet lang meer duren!
Willy
25-11-20 20:50:26
Goed nieuws dat Liske drachtig is. Een mooi iets om naar uit te kijken. Een goede dracht en (voor over zo'n 4,5 week) een goede bevalling toegewenst.
Riky Lamerikx
28-10-20 21:55:43
De laatste tijd veel contact gehad met elkaar. Wat heb ik met jullie meegeleefd. De Corona, de loopsheid van Liske en de spanning of er wel of niet naar de dekreu kunnen gaan. Jezelf laten testen. Wat een spanning. Dagelijks elkaar op de hoogte houden. Het progesteron prikken en dan na de laatste prik toch afreizen en onderweg groen licht krijgen van de dierenarts. Jeetje, en dat allemaal in deze verschrikkelijke tijd. Wat knap van jullie allemaal. Dat Liske nu dan een prachtig mooi nestje mag krijgen en jullie inspanning dan ook beloond wordt. ! ding is zeker: ik kom zo snel als mogelijk het brengen wat ik beloofd heb.
Veel succes met Liskes dracht en bevalling straks.
Roel Altforsterhof
30-09-20 15:47:55
ik open de open de link. Ik schrik en ik lees, brrrrrrrrrr alles opeens weer zo dichtbij. Ik klik weer op de fotolijn en zie tot in detail wat het is om afscheid te nemen. Een mengeling van gevoelens, zo dichtbij , zo ver weg. De lach naast de traan, de boosheid door de belachelijke adviezen, de dankbaarheid dat ze weer thuis kwam. De bloedlijn die naar Altforst wijst, een echte kooiker is niet meer. Maar is ze wel echt dood............? Ze leeft voort want ze kreeg kinderen. Haar genen gewaarborgd, twee lopen er hier rond. Dat is de pleister op de nog open wond. Winja het gaat je goed, wij geven jouw kids een fantastisch leven. In ons hart ben je dicht bij ons. Tot slot de ironie, Roefer kwam ook terug en via Hennie en Eus kwam je wonen in Altforst. Je werd herenigd met je zus. Wat een geluk en wat zijn wij jou, Winja dankbaar
Maurice Moers
25-09-20 11:21:50
Van mijn dochter Ilse had ik reeds vernomen dat Winja overleden was maar het lezen van dit bericht ontroerd ons erg.
Ze leeft nog verder in al de lieve hondjes die ze ter wereld bracht. Laat deze gedachte een troost zijn.
Nog veel sterkte !
Willy
24-09-20 08:13:51
Wat een mooie afscheidswoorden voor Winja. In jullie gedachten en in haar nageslacht blijft ze voortleven. Ze heeft een heel mooi leven bij jullie gehad. Sterkte.
Maurice Moers
03-07-20 14:37:27
Met tranen in mijn ogen las ik het droevige nieuws van Winja.
Veel sterkte !
Willy
03-07-20 08:28:44
Ik lees net jullie bericht over de ziekte van Winja. Wat ontzettend droevig. Sterkte.
Yolande Spaans
17-12-19 23:06:03
Lieve mensen,
Wat hebben jullie de puppies veel meegegeven aan liefde en ervaringen (t/m de kennismaking met Sinterklaas en Zwarte Piet!), en wat hebben jullie ons vanaf het begin enorm mee laten genieten via foto's, filmpjes en de webcam. Het was een geweldige ervaring om juist van jullie een pup (Veertje!) te krijgen.
Heel veel dank voor dat alles!
Liefs,
Yolande
Sonja Nieuwburg
10-12-19 09:09:11
Lieve Hennie en Eus,

Heel veel succes de komende dagen met het uitzwaaien van jullie puppykinderen. Ze zeggen altijd uit het oog uit het hart maar dat is bij jullie zeker niet zo! De hondjes zitten voor altijd in jullie harten en er komen altijd weer momenten dat jullie ze terug zien. Ook ik zal het gaan missen, de afgelopen 8 weken dagelijks genoten van de prachtige foto’s, alle leuke verhalen en natuurlijk elke avond de live beelden, dank je wel!! 😘🐶
Willy
28-10-19 09:20:34
Wat een ontzettend goed idee om in het begin de webcam ook overdag aan te zetten. Leuk om zo gedurende de dag steeds even mee te kijken. En wat krijg je dan bewondering voor alle mama's van een nestje, in dit geval dus Liske. Ik ben benieuwd wanneer Perre bijspringt in de verzorging.
Elly Elly van de Leijgraaf
25-10-19 18:29:32
Ik bliek iedere avond even mee via de webcam. Zo leuk ,die puppies. Bijna vijf jaar geleden alweer dat Beau bij jullie geboren is. Ik ben zo gek op deze lieverd, al heeft hij ook wel zijn gebruiksaanwijzing. Maar die ken ik ondertussen wel uit mijn hoofd. Ik hoop de puppies een keer in real live te zien, op de hei of bij jullie thuis.
Veel plezier de komende weken met het grut.

Liefs Elly en Beau
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map