Kooikerhondjes van de Kytomba

 

 

 

Gastenboek

98 berichten op 5 pagina's
Eva S
19-02-22 17:29:23
Beste Hennie en Eus,

Wat heb ik weer genoten om die lieve, kleine, grappige “schatjes” op te zien groeien tot mooie, lieve puppy's / mini hondjes.

Dit is het 2e nest waarbij ik echt heb genoten van alle beelden. Iedere dag heb ik wel eventjes op de webcam gekeken hoe het met de kleintjes ging, en wat genoot ik daar ontzettend van!
En ook van alle andere beelden/foto's, echt geweldig! Wat een schatjes/knapperds, maar ook jullie foto's / beelden! Haarscherp, fantastisch om te zien!

Heel veel geluk toegewenst aan jullie (als fokker zijnde).
Ik hoop dat ik nog meerdere malen mag en kan genieten van alle prachtige honden / puppy's, want wat is het toch een leuk, lief een mooi ras! (Wij hebben zelf ook een kooiker, van nu ruim 1 jaar).

Ook voor de nieuwe baasjes van de puppy's, heel erg veel geluk en succes met deze knapperds.

En Hennie en Eus, ook jullie ontzettend veel geluk gewenst met jullie kleine, lieve schat, Sjötta (en alle andere lieve honden natuurlijk!)

Nogmaals, ik heb ontzettend genoten van alle lieve, mooie, grappige en leuke beelden!

Vriendelijke groeten,
Eva
Maurice Moers
17-01-22 11:15:21
Beste Hennie en Eus,
Het blijft nog altijd een belevenis om die kleine, lieve “schatjes” te zien opgroeien tot mooie puppies.
Van harte nog veel geluk toegewenst aan de trotse fokkers die het al zoveel jaren buitengewoon goed doen om de hondjes een warme thuis en start te geven in hun leven.
Mijn hond Wita die nu bijna 12 jaar is, kreeg bij Hennie en Eus de basis om op te groeien tot een schat van een hond. De toekomstige baasjes wens ik evenveel geluk toe.
Groetjes,
Maurice.
Francelle Frerichs
02-01-22 20:39:58
Beste Hennie en Eus, wat is het weer genieten van de pups via de webcam! Wij denken veel terug aan vorig jaar toen wij een van de gelukkigen waren die een pup van jullie mochten krijgen. En nu is die lieve Femte moeder geworden, weer zo bijzonder. Geniet van die negen lieverd. En alvast heel veel geluk aan alle toekomstige baasjes. Betere fokkers kunnen jullie je niet wensen. Warme groeten, Francelle
Corrie van Beek
27-12-21 12:06:17
Henny en Eus, gefeliciteerd met jullie prachtige nestje met jonge hondjes.
Willy
26-11-21 14:21:12
Alhoewel we regelmatig contact met jullie hebben en ik jullie dus al gefeliciteerd heb met het komende nestje, wil ik dit toch ook nog via het gastenboek doen. Van harte. Heel spannend want zou het dit jaar wel een echt kerstnestje worden? En wat te denken van het feit dat jullie uit dit nestje zelf een pup gaan houden. Wij allen van het Z-nestje van Liske weten maar al te goed hoe energiek een pup in huis kan zijn. Geniet er maar weer van en ik kijk zoals altijd bij een nestje, gezellig via de webcam weer mee.
Marcel en Ingrid Schook/van Hemert
27-02-21 20:22:11
Lieve Eus en Hennie,
Iedereen mag weten wat een geweldige fokkers jullie zijn. Wij zijn onervaren met honden, hebben vantevoren al veel informatie van jullie gekregen, waardoor onze interesse voor een Kooikerhondje groeide. Wat waren we blij toen we hoorden dat we een pup uit het nestje van Liske zouden krijgen. Dank jullie voor de gezellige en leerzame bezoekjes, alle foto's filmpjes, verhaaltjes, tips en natuurlijk de webcam. En het leren kennen van jullie volwassen Kooikers en de 5 pups.
We zijn zo blij met onze Zipp. We beloven ons best te doen om hem goed op te voeden en zullen jullie mee laten genieten. We wonen in de buurt en jullie zijn altijd welkom.
Frans en Rik Lamerikx
23-02-21 17:21:24
Sinds vandaag loopt er in huize Lamerikx een Kytomba hondje dat geboren is bij Hennie en Eus.
Wat hebben we met hun meegeleefd in deze bizarre tijd en wat was het spannend. Uiteindelijk de 5 mooie doerakjes vaak mogen bezoeken. Geen moment hebben we ons onwelkom gevoeld bij deze toppers. Hoe ze de pupkopers begeleiden is fantastisch. Altijd een lekkere kom soep of iets anders voordat we weer naar Limburg terugreden.
Wat gaan we de wekelijkse ritjes naar Sprang-Capelle missen. Het is een aanrader om bij deze fokkers informatie in te winnen als je een pup wil,
Hans en Christa Elbrink
20-02-21 10:21:09
Hennie en Eus, wat hadden jullie weer een mooi nestje.
Helaas konden we dit jaar niet puppy knuffelen ivm Corona.
Nieuwe eigenaren veel plezier met jullie pup.

Liefs Hans en Christa
Wim en Willy
20-02-21 08:29:25
Lieve Hennie en Eus,
Met betrekking tot het Z-nestje van Liske willen wij jullie bedanken voor:
-de vele mooie foto's
-alle leuke filmpjes
-de extra lange uitzendingen van de webcam
-de hele gezellige sms/app-jes
-de zeer gastvrije ontvangsten bij het puppyknuffelen
-jullie tomeloze inzet en geweldige verzorging van de pups
....
maar bovenal dat jullie puppy5 (oftewel Toby) aan ons gegund hebben.
Corrie Corrie van Beek
04-01-21 14:27:01
Gefeliciteerd met jullie nieuwe nestje, maar ook heel jammer van de 3 die gestorven zijn. Nu genieten van de overgebleven 5 rakkertjes.
Maurice Moers
29-12-20 16:23:24
Weer heugelijk nieuws van de Kytombafamilie !
We zullen genieten om deze 8 pups te zien opgroeien tot lieve hondjes.
Aan de toekomstige baasjes : van harte veel geluk toegewenst.
Willy
28-12-20 19:04:43
Nooit geweten dat de komst van een nestje zo spannend was. Jullie weten dat inmiddels al wel na alle nestjes die na die 1e gekomen zijn. En ook dat het steeds weer mooi, bijzonder, intens, liefdevol en vast ook bij tijd en wijle best vermoeiend is. Maar wat is het toch leuk om te zien hoe Liske haar jonge grut aan het bemoederen is. Wij genieten voorlopig via de webcam mee, later mogen we langskomen en ze in levende lijve zien. Wat een heerlijk vooruitzicht.
Geniet van dit mooie achttal. Ook via dit nestje leeft jullie nog maar zo kort geleden overleden Winja als oma door.
Francelle Frerichs
28-12-20 17:58:49
Wat een bijzondere dag! De puppies zijn geboren en oh wat fijn dat we mee mogen kijken via de webcam. Het is maar goed dat we vakantie hebben, want hij staat al de hele dag aan. Afgelopen week stond al helemaal in het teken van de naderende bevalling. We keken uit naar de dagelijkse update in het dagboek. Dank je wel, Hennie en Eus, dat jullie zoveel met ons delen. En wat doen jullie er veel voor. Heel speciaal om te zien. Succes, voor jullie en Liske, en geniet er van de komende weken! Wij genieten op afstand mee!
Sonja Nieuwburg
26-12-20 14:48:31
Heel veel succes met de bevalling, dat alles maar goed mag gaan, op naar een mooi nestje😘🐶
Kan nu niet lang meer duren!
Willy
25-11-20 20:50:26
Goed nieuws dat Liske drachtig is. Een mooi iets om naar uit te kijken. Een goede dracht en (voor over zo'n 4,5 week) een goede bevalling toegewenst.
Riky Lamerikx
28-10-20 21:55:43
De laatste tijd veel contact gehad met elkaar. Wat heb ik met jullie meegeleefd. De Corona, de loopsheid van Liske en de spanning of er wel of niet naar de dekreu kunnen gaan. Jezelf laten testen. Wat een spanning. Dagelijks elkaar op de hoogte houden. Het progesteron prikken en dan na de laatste prik toch afreizen en onderweg groen licht krijgen van de dierenarts. Jeetje, en dat allemaal in deze verschrikkelijke tijd. Wat knap van jullie allemaal. Dat Liske nu dan een prachtig mooi nestje mag krijgen en jullie inspanning dan ook beloond wordt. ! ding is zeker: ik kom zo snel als mogelijk het brengen wat ik beloofd heb.
Veel succes met Liskes dracht en bevalling straks.
Roel Altforsterhof
30-09-20 15:47:55
ik open de open de link. Ik schrik en ik lees, brrrrrrrrrr alles opeens weer zo dichtbij. Ik klik weer op de fotolijn en zie tot in detail wat het is om afscheid te nemen. Een mengeling van gevoelens, zo dichtbij , zo ver weg. De lach naast de traan, de boosheid door de belachelijke adviezen, de dankbaarheid dat ze weer thuis kwam. De bloedlijn die naar Altforst wijst, een echte kooiker is niet meer. Maar is ze wel echt dood............? Ze leeft voort want ze kreeg kinderen. Haar genen gewaarborgd, twee lopen er hier rond. Dat is de pleister op de nog open wond. Winja het gaat je goed, wij geven jouw kids een fantastisch leven. In ons hart ben je dicht bij ons. Tot slot de ironie, Roefer kwam ook terug en via Hennie en Eus kwam je wonen in Altforst. Je werd herenigd met je zus. Wat een geluk en wat zijn wij jou, Winja dankbaar
Maurice Moers
25-09-20 11:21:50
Van mijn dochter Ilse had ik reeds vernomen dat Winja overleden was maar het lezen van dit bericht ontroerd ons erg.
Ze leeft nog verder in al de lieve hondjes die ze ter wereld bracht. Laat deze gedachte een troost zijn.
Nog veel sterkte !
Willy
24-09-20 08:13:51
Wat een mooie afscheidswoorden voor Winja. In jullie gedachten en in haar nageslacht blijft ze voortleven. Ze heeft een heel mooi leven bij jullie gehad. Sterkte.
Maurice Moers
03-07-20 14:37:27
Met tranen in mijn ogen las ik het droevige nieuws van Winja.
Veel sterkte !
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map