Kooikerhondjes van de Kytomba

 

 

 

Gastenboek

94 berichten op 19 pagina's
Willy
25-11-20 20:50:26
Goed nieuws dat Liske drachtig is. Een mooi iets om naar uit te kijken. Een goede dracht en (voor over zo'n 4,5 week) een goede bevalling toegewenst.
Riky Lamerikx
28-10-20 21:55:43
De laatste tijd veel contact gehad met elkaar. Wat heb ik met jullie meegeleefd. De Corona, de loopsheid van Liske en de spanning of er wel of niet naar de dekreu kunnen gaan. Jezelf laten testen. Wat een spanning. Dagelijks elkaar op de hoogte houden. Het progesteron prikken en dan na de laatste prik toch afreizen en onderweg groen licht krijgen van de dierenarts. Jeetje, en dat allemaal in deze verschrikkelijke tijd. Wat knap van jullie allemaal. Dat Liske nu dan een prachtig mooi nestje mag krijgen en jullie inspanning dan ook beloond wordt. ! ding is zeker: ik kom zo snel als mogelijk het brengen wat ik beloofd heb.
Veel succes met Liskes dracht en bevalling straks.
Roel Altforsterhof
30-09-20 15:47:55
ik open de open de link. Ik schrik en ik lees, brrrrrrrrrr alles opeens weer zo dichtbij. Ik klik weer op de fotolijn en zie tot in detail wat het is om afscheid te nemen. Een mengeling van gevoelens, zo dichtbij , zo ver weg. De lach naast de traan, de boosheid door de belachelijke adviezen, de dankbaarheid dat ze weer thuis kwam. De bloedlijn die naar Altforst wijst, een echte kooiker is niet meer. Maar is ze wel echt dood............? Ze leeft voort want ze kreeg kinderen. Haar genen gewaarborgd, twee lopen er hier rond. Dat is de pleister op de nog open wond. Winja het gaat je goed, wij geven jouw kids een fantastisch leven. In ons hart ben je dicht bij ons. Tot slot de ironie, Roefer kwam ook terug en via Hennie en Eus kwam je wonen in Altforst. Je werd herenigd met je zus. Wat een geluk en wat zijn wij jou, Winja dankbaar
Maurice Moers
25-09-20 11:21:50
Van mijn dochter Ilse had ik reeds vernomen dat Winja overleden was maar het lezen van dit bericht ontroerd ons erg.
Ze leeft nog verder in al de lieve hondjes die ze ter wereld bracht. Laat deze gedachte een troost zijn.
Nog veel sterkte !
Willy
24-09-20 08:13:51
Wat een mooie afscheidswoorden voor Winja. In jullie gedachten en in haar nageslacht blijft ze voortleven. Ze heeft een heel mooi leven bij jullie gehad. Sterkte.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map